čtvrtek 14. září 2017

Pro kvalitní milostný život je potřeba mít dostatek růstového hormonu

Lidem po 30. roce postupně klesá jejich vitalita. Často se cítí více unavení, tloustnou a jejich svalstvo ochabuje a tak není divu že pokles energie se většinou negativně projeví v jejich milostném životě. Je to způsobeno tím že hypofýza, která je v těle zodpovědná za výrobu růstováho hormonu, po 30 roce postupně utlumuje produkci, a organismus ho má k dispozici stále méně. Nedostatek růstového hormonu způsobuje v těle spoustu degenerativních změn, které bychom mohli nazvat příznaky stárnutí. Pokles sexuální aktivity, přibírání na váze, slábnutí kostí, úbytek svalů, snížení množství kolagenu v pokožce a následné vrásky, to je jen malý vzorek z potíží které sebou snížená produkce růstového hormonu přináší.

 Není divu že hollywoodské celebrity, jako například Madonna, Demi Moore nebo Jennifer Anniston se snaží udržet si mládí injekcemi růstového hormonu. Je na nich vidět, že to opravdu funguje, jejich věk by jim nikdo nehádal. Aplikace syntetického růstového hormonu však sebou může nést i rizika jako zvětšení končetin nebo některých vnitřních orgánů. Mnohem šetrnější a také levnější metodou je stimulace hypofýzy k vyšší produkci růstového hormonu pomocí různých přírodních přípravků jako je například GHR Natural od firmy Dr Sohne z USA.

 Můj kamarád, který celý život sportuje, má fyzicky poměrně náročnou práci ve stavebnictví a po práci ještě hraje fotbal za místní klub. Vyprávěl mi že to pomalu přestával dávat, vyšťavený z práce jít na tréning kde se dorazil a pak doma padnul do postele a na nějaké hrátky neměl ani pomyšlení.

Poté co začal užívat kapsle na na zvýšení produkce růstového hormonu začal mít mnohem více energie, tréningy už ho tolik neunavují a také jeho intimní život nabral znovu netušené kvality, což jeho manželka samozřejmě ocenila.

 Pokud se začátkem středního věku začínáte cítit nedostatek energie a pozorujete prví příznaky stárnutí, mohl by pro vás být některý z přípravků na podporu tvorby růstového hormonu řešením, které vám prodlouží mládí.

1 komentář:

  1. Super článek, mockrát díky. Abych pravdu řekla, tak náš milostný život s manželem v poslední době začal tak trochu upadat. Může za to hlavně to, že manželova erekce už prostě není taková jako dřív. Je vidět, že ho to také trápí, tak jsme přemýšleli jak to vyřešit. Myslím si, že nejspolehlivějším řešením bude asi viagra. Podle toho, co jsem si o tom četla jsou ty výsledky prý dost spolehlivé.

    OdpovědětVymazat