pondělí 11. září 2017

Co dělat když se penis rozhodne stávkovat

Nedávno jsem potkala bývalou spolužačku, která si mi stěžovala, že její manželský život už není to co dříve a že její manžel už nepodává v posteli takové výkony jako předtím. Podezřívala ho že má snad milenk, uale tvrdil jí prý že ji má stále rád a že je to asi stresem. Říkám jí "holka na nic nečekej, to bude úbytkem hormonů, on ten tvůj taky není už nejmladší, žejo"

V určitém věku, uněkoho dříve u někoho později nastává pokles tvorby mužských hormonů. Což má za následek celkový úbytek mužnosti, poruch erekce a zhoršení kvality milostného života. Doporučila jsem jí poohlédnout se po lékárnách a internetových obchodech po nějakém přípravek na zvýšení hladiny testosteronu. Dá se to samozřejmě řešit i přes lékaře, který vám může předepsat mužské hormony v injekcích, ale to se asi dělá až ve vážnějších případech. Naštěstí se dnes dá sehnat spoustu přípravků, které podporují tvorbu mužských hormonů a tím zlepšují kvalitu ztopoření.

Já osobně dávám přednost přírodní cestě a proto jsem jí doporučila ať sežene manželovi nějaký prostředek na zlepšení erekce s kotvičníkem. Kotvičník je skvělá bylina, která se dá sehnat v internetových obchodech jako čaj nebo extrakt, a používá se také jako účinná složka v nejrůznějších pilulkách na potenci spolu s dalšími podpůrnými látkami.

 Po třech týdnech mi celá nadšená telefonovala, že problémy jejího manžela s udržením erekce zcela zmizely a manža se zase topoří jako zamlada. Vyzkoušeli prý s manželem několik přípravků na potenci, které obsahovaly kotvičník, nakonec se jim nejvíce osvědčila Eregma, která kromě kotvičníku obsahuje ještě LArginin, Macu, Ostropestřec, Ženšen a jiné byliny.

 Co z toho vyplývá? Pokud máte pocit že už to v posteli není jako kdysi, nevěšte hlavu. V dnešní době se to dá již velmi efektivně řešit. Nenechte si zbytečně otrávit vztah nedostatkem intimností a vyberte si některý z široké škály přírodních prostředků na podporu ztopoření

1 komentář:

  1. Tak přesně toto teď řešíme u nás doma. Manžel s tím má v poslední době celkem problém. Je vidět, že i jeho samotného to štve, tak jsem si říkala, jestli mu na to něco nezkusit koupit. Nad bylinkami jsem přemýšlela, ale někde jsem se dočetla, že ještě lépe funguje kamagra. Myslíte, že má smysl něco takového kupovat?

    OdpovědětVymazat